Αναζήτηση

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του βιομηχανικού συστήματος εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης της ANDRIANOS, στην SUNLIGHT Recycling, την πιο σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών μόλυβδου στην Ευρώπη.

 sunlight recycling

Η σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών SUNLIGHT Recycling στην Κομοτηνή

H ANDRIANOS ανέλαβε τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση δύο βιομηχανικών συστημάτων εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης νέας γενιάς για τις εγκαταστάσεις της SUNLIGHT Recycling, στην Κομοτηνή. Ο τελικός στόχος του συγκεκριμένου έργου ήταν η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσω μείωσης της αιωρούμενης σκόνης και μείωσης της θερμοκρασίας σε καθορισμένα σημεία του εργοστασίου.

Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί βιομηχανικής υδρονέφωσης της ANDRIANOS, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο στην Κομοτηνή, για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των λοιπών απαραίτητων στοιχείων που απαιτούνταν, ώστε να προβούν έπειτα στη λεπτομερή μελέτη και επιλογή του  κατάλληλου βιομηχανικού Η/Μ εξοπλισμού υδρονέφωσης. 

Το βιομηχανικό σύστημα εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης της ANDRIANOS, μελετήθηκε και λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο. Το νέο σύστημα αποτελείται από:

  • Δύο κεντρικές εμβολοφόρες αντλίες Υψηλής Πίεσης (Υ/Π) 70bar νέας γενιάς με δύο εξωτερικά control box γενικού ελέγχου λειτουργίας,
  • Βιομηχανικά fan βαρέως τύπου, για την πλήρη κάλυψη όλων των χώρων που εντάχθηκαν στη μελέτη.
  • Δίκτυο σωληνώσεων υψηλής πίεσης.
  • Βιομηχανικούς συνδέσμους.
  • Ειδικά ακροφύσια ψεκασμού υψηλής πίεσης νέας γενιάς με ενσωματωμένο σύστημα anti drip, με τη διάμετρο και τη ροή του νερού των ακροφυσίων να ποικίλει σε κάθε ένα σημείο ψεκασμού, σύμφωνα πάντα με την αρχική μελέτη και διαστασιολόγηση.

07 idronefosi eknefosi sunlight 01 elegxos igrasias ergostasio anakiklosis sunlight

Το νέο σύστημα βιομηχανικής υδρονέφωσης υψηλής πίεσης, σε πλήρη λειτουργία.

Οι αντλίες (Υ/Π) διαθέτουν αυτόματο εσωτερικό κύκλωμα αποσυμπίεσης των γραμμών υψηλής πίεσης κυκλικής ροής, κύκλωμα το οποίο είναι απαραίτητο σε περίπτωση χρονικού ψεκασμού ανάλογα με τις ανάγκες που δημιουργούνται από την ατμόσφαιρα και την θερμοκρασία. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται  οι βέλτιστες  συνθήκες εργασίας εντός του εργοστασίου ανάλογα την εποχή και τις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

  05 antlia ipsilis piesis idronefosi sunlight 03 sistima idronefosis biomixaniko ktirio

Πλήρης έλεγχος και αυτοματοποίηση της λειτουργίας του συστήματος υδρονέφωσης υψηλής πίεσης.

Επιπλέον, για τη σωστή λειτουργία των δύο συστημάτων εκνέφωσης και την προστασία των μηχανημάτων από σκληρά άλατα νερού, εγκαταστάθηκε ολοκληρωμένο κύκλωμα επεξεργασίας νερού (φίλτρανση και αποσκλήρυνση), αποτελούμενο από δίδυμο αποσκληρυντή (2 δοχεία ρητίνης75+75lt),  το οποίο τροφοδοτεί επί 24ωρου βάσεως τα συστήματα με καθαρό αποσκληρυμένο νερό. Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό ιζημάτων του νερού του δικτύου ύδρευσης, τοποθετήθηκαν δύο δίδυμα διπλά φίλτρα 9’’ πριν και μετά το κεντρικό κύκλωμα αποσκλήρυνσης.  

  04 idronefosi eknefosi andrianos sunligt 02 idronefosi ipsilis piesis sunlight

Καταστολή σκόνης και μείωση θερμοκρασίας με βιομηχανική υδρονέφωσης υψηλής πίεσης

Χάρη στην σωστή μελέτη και διαστασιολόγηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, και με εφόδιο την 15ετή εμπειρία και την ισχυρή τεχνογνωσία των ειδικών της ANDRIANOS στα συστήματα υψηλής πίεσης εκνέφωσης υδρονέφωσης, και σε αυτό το έργο επετεύχθη το βέλτιστο αποτέλεσμα, με μια εγγυημένη, αξιόπιστη και ποιοτική εφαρμογή βιομηχανικής υδρονέφωσης που προσφέρει αδιαμφησβήτητα πλεονεκτήματα στον πελάτη.


Με την ποιότητα της ANDRIANOS

Εδώ και 28 χρόνια η ANDRIANOS προσφέρει ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα του βιομηχανικού τομέα. Ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά προϊόντα. Είναι η μοναδική εταιρεία πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για την εμπορία, διακίνηση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων υψηλής πίεσης υδρονέφωσης στην Ελλάδα.  Διαθέτει εξειδικευμένους μηχανικούς & τεχνικούς, ενώ τα προϊόντα & εξαρτήματα που χρησιμοποιεί στις εγκαταστάσεις της διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για βιομηχανική χρήση. Προσφέρει δε, στην ανάπτυξη του τόπου και της κοινωνίας, επενδύοντας στη μελέτη και στην τεχνογνωσία δυναμικών τομέων, προς την κατεύθυνση των ΑΠΕ, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, με ποιοτικά έργα και ποιοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς τεχνικά προβλήματα και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη