Αναζήτηση
Αντλίες Θερμότητας Ariston Nuos Split Inverter WI-FI

Η νέα, πρωτοποριακή αντλία θερμότητας θέρμανσης νερού από την Ariston, με τεχνολογία DC Inverter και ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi! 

Η τεχνολογία DC Inverter, την οποία διαθέτει η εξωτερική μονάδα της αντλίας Nuos Split Inverter Wi-Fi, επιτρέπει στη θερμοκρασία του νερού να διατηρείται σταθερή, μειώνοντας τους κύκλους ON/OFF.

Μέγιστη ευελιξία εγκατάστασης, πολύ μεγάλο COP (3.55 μοντέλο 270), χαμηλό επίπεδο θορύβου. Με καινοτόμο οθόνη αφής και λειτουργία i-Memory που μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη και βελτιστοποιεί ανάλογα τη λειτουργία της αντλίας.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει από απόσταση την αντλία του, μέσω της εφαρμογής Aqua Ariston NET.

Οι Nuos Split Inverter Wi-Fi διατίθενται σε 2 επίτοιχα μοντέλα, 150 και 200 λίτρων, και ένα επιδαπέδιο 270 λίτρων. 

Κατεβάστε το φυλλάδιο των αντλιών θερμότητας NUOS SPLIT INVERTER WI-FI

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας Ariston  

Εφαρμογές Αντλιών Θερμότητας από την ANDRIANOS

20 Οκτώβριος 2021
Το Zen Rock Mani που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 είναι ένα εκπληκτικό θέρετρο στην Μεσσηνιακή Μάνη, που παρέχει στους επισκέπτες του, πέρα από διαμονή, και πλήθος θεραπευτικών πρακτικών, όπως γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες, ποιοτική διατροφή κ.α. Η ιδιοκτήτρια του Zen Rocks, κα Βιβή Λέτσου, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για να καλύψει τις ανάγκες σε θέρμανση και ψύξη των καταλυμάτων του συγκροτήματος.
1 Οκτώβριος 2021
Ένα ακόμα μεγάλο έργο θέρμανσης-ψύξης της ANDRIANOS ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε νεόδμητη πολυκατοικία στην μαρίνα της Καλαμάτας. Η κατασκευαστική εταιρεία «ΚΟΥΜΑΝΗΣ Οικοδομικές Επιχειρήσεις» εμπιστεύτηκε και πάλι την ANDRIANOS για την μελέτη και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την θέρμανση και την ψύξη των οκτώ πολυτελών διαμερισμάτων του νέου κτιρίου. Έπειτα, η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) ανέλαβε την εγκατάσταση και κατάλληλη ρύθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ θα εξασφαλίσει και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων με περιοδικές συντηρήσεις και άμεση επίλυση βλαβών.
20 Μαϊος 2021
Οι Αντλίες Θερμότητας επιλέγονται πολύ συχνά πλέον από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της κεντρικής θέρμανσης των πολυκατοικιών. Οι ιδιοκτήτες του παρακάτω διαμερίσματος στην Καλαμάτα εμπιστευτηκαν την ANDRIANOS για την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός νέου, σύγχρονου συστήματος θέρμανσης, το οποίο συνδέθηκε με την υφιστάμενη εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων. Μία αντικατάσταση που σε σχέση με το συμβατικό σύστημα που διέθεταν, θα επιτύγχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του λειτουργικού κόστους έως και 65%.
10 Μαϊος 2021
Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της παλαιάς Αντλίας Θερμότητας στο κτίριο του Δημαρχείου Ζακύνθου, με νέα αντλία θερμότητας CARRIER σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής εξοικονόμησης. Το έργο ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία ο συνεργάτης της ANDRIANOS στον Ν.Ζακύνθου, κος Κοντονής Πέτρος (εταιρεία «Τεχνική Κάλυψη»).
25 Σεπτέμβριος 2020
Σημαντική εξοικονόμηση 78% στο λειτουργικό κόστος και απόλυτο έλεγχο όλων των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης απολαμβάνει το ξενοδοχείο MANIATIS στη Σπάρτη, χάρη στην ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του από την ANDRIANOS.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη